×
Bashkimi Europian, 22 korrik 2011
Që nga 25 korriku Rusia lejoi importin e perimeve nga Hungaria dhe Italia me kusht të paraqitjes nga ato të çertifikatës, e cila garanton mungesën në produktet e tyre të bacilit intestinal Escherichia coli.
Bashkëpunimi franko-gjerman - çelës për stabilizimin e zonës së euros, deklaroi Kryeministri francez François Fillon.
Goran Haxhiç u ekstradua në Hagë. Në prag Serbia përmbushi kërkes
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2011
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2011
1
2
3
4
7
8
9
10
13
14
15
16
17
19
23
24
25
26
27
28
29
30
31