×
Bashkimi Europian, Qershor 2011
A do të bëhet vallë Polonia gjatë Presidencës së vet n
Evropa duhet të bashkëpunojë me Rusinë në ndërtimin e gazsjellësit “South Stream” (“Rryma Jugore”). Me një deklaratë të tillë doli Kreu i Koncernit italian ENI Paolo Scaroni.
Rusia i propozon BE krijimin e agjencisë së përbashkët për luftën kundër prodhimit dhe trafikimit të drogës nga Afganistani.
Përmbledhjen e deklaratave të financierëve kryesorë evropianë mbi situatën e mjerueshme në Greqi e botoi revista gjermane “Manager Magazin”. Borxhi kombëtar i Greqisë përbën 330 miliardë euro.
Rusia i ofroi Bashkimit Evropian krijimin e agjencisë së përbashkët për
Të enjten e ardhshme parlamenti grek ose do të miratojë planin mobilizues për shkurtimin
Sonte (në 23 qershor, më 21:30 sipas orës së Moskës) në Bruksel do të hapet samiti 2-ditor i Këshillit të Bashkimit Evropian.
Publikimet e mëparshme
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2011
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2011
4
5
9
10
11
12
13
14
15
17
18
19
25
26