×
Bashkimi Europian, 11 mars 2011
BE njohu Këshillin Kalimtar Kombëtar të Libisë si “ndërmjetë
Lideri libanez Muammar Gaddafi kërcënoi BE për të ndërprerë mbështetjen e luftës me terrorizëm ndërkombëtar dhe emigracion ilegal.
Samiti urgjent i kryetarëve të shteteve dhe qeverive të BE u hap në Bruksel.
BE mbështet ndërmarrjen e masave të “vazhdimit të përgatitjes nga
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31