×
Bashkimi Europian, 10 mars 2011
Këshilli i Bashkimit Europian miratoi sanksione suplementare kundër Libisë, njoftoi në Bruksel përfaqësuesi i Hungarisë, e cila kryeson aktualisht në BE. Përmbajtja e sanksioneve nuk u bë publike prej tij.
BE dhe NATO në mënyrë të pavarur nga njëri-tjetri do të diskutojnë situatën e krijuar në Libi.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31