×
Bashkimi Europian, 9 mars 2011
Për çështjen e heqjes së vizave Rusia është gati të shkoj
BE po përpunon sanksione shtesë ndaj Libisë, njoftoi Përfaqësuesja e lartë e BE-së për punët e jashtme dhe politikën e sigurimit Catherine Ashton.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31