×
Bashkimi Europian, Janar 2011
Qëllimi kryesor i kryesisë së Hungarisë në BE është kapërcimi i i pasojave të krizës financiare, deklaroi në konferencën e vet për shtyp në Moskë Ambasadori i Rpublikës së Hungarisë Ijguarto Istavan.
Anulimi i regjimit të vizave “duhet të konsiderohet si instrument për integrimin ekonomik dhe
BE duhet urgjentisht të prishë “rrethin virtuoz të tronditjeve financiare, të papranueshme pë
Probleme ose dështime në marrëdhëniet e Rusisë dhe Europës për vitin që kaloi nuk pati.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31