×
Dimitri Medvediev, 13 dhjetor 2013

Kryeministri rus, Dimitri Medvediev, e vlerëson daljen e politikanëve evropianë dhe të tjerëve të huaj në Sheshin e Pavarësisë (Majdan), ku po vazhdojnë të protestojnë mbështetësit e integrimit evropian të Ukrainës, një ndërhyrje brutale në çështjet e brendshme të këtij vendi.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Dhjetor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Dhjetor 2013
1
2
3
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30
31