×
Dimitri Medvediev, Tetor 2013

Kryeministri rus Dimitri Medvediev deklaroi të mërkurën mbi nevojën për të krijuar kushtet për rritjen e eksporteve të gazit rus dhe rritjen e pjesës së Rusisë në tregun global të gazit.

Kompania ruse e naftës "Rosneft" dhe ajo kineze "Sinopec" gjatë vizitës së Kryeministrit rus Dimitri Medvediev në Kinë nënshkruan memorandumin e një kontrate eksporti në kushtet e parapagimit.

Kryeministri Dimitri Medvediev nënshkroi një dekret për pjesëmarrjen e Rusisë në Komisionin Ndërkombëtar për Eksplorimin Shkencor të Detit Mesdhe.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2013
1
2
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27
28
29
31