×
Dimitri Medvediev, 18 mars 2013
Kryeministri rus Dimitri Medvediev deklaroi se Rusia do të detyrohet të bëjë ndryshime në marrëdhëniet e saj me Qipron në lidhje me vendosjen e mundshme të tatimit mbi depozitat bankare. Vendimin e autoriteteve të Qipros Kryeministri e quajti të çuditshëm dhe kontradiktor.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2013
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
22
23
24
26
27
28
29
30
31