×
Dimitri Medvediev, 15 shkurt 2013
Kryeministri i Rusisë Dimitri Medvediev reagoi ndaj shiut meteorqë ra mbi rajonin e Uralit. Galeria fotografike "Kolegët kanë vënë re se mbi rajonet Çeljabinsk, Tjumen dhe në disa zona të tjera ra shi meteor.
Kryeministri i Rusisë Dimitri Medvediev propozoi krijimin në universitetet ruse të qendrave të mëdha kërkimore, ku të ftohen shkencëtarët më të mirë, përfshirë këtu edhe ata nga jashtë vendit.
Kryeministri i Rusisë Dimitri Medvediev e konsideron të realizueshme detyrën ambicioze të rritjes ekonomike kombëtare me 5% në vit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
13
14
16
17
18
23
24
25
27
28