×
Dimitri Medvediev, 11 shkurt 2013
Kryeministri rus Dimitri Medvediev zhvilloi një takim me Kryetarin e shtetit finlandez. "Ne takohemi rregullisht dhe kjo ë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
13
14
16
17
18
23
24
25
27
28