×
Dimitri Medvediev, 21 maj 2012
Udhëheqësit botërorë demonstruan unanimitet në lidhje me të gjitha çështjet e diskutuara. Kështu i vlerësoi Kryeministri i Rusisë Dimitri Medvediev rezultatet e samitit të “G-8” në Camp David.
Përbërja Qeverisë së re të Rusisë më 21 maj t
Presidenti rus Vladimir Putin dhe Kryeministri Dimitri Medvediev duhet të shpallin sot përbërjen e qeverisë së re të vendit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2012
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2012
4
5
6
9
11
12
13
14
18
19
20
23
25
26
27
28
29
31