×
Dimitri Medvediev, 8 maj 2012
Duma Shtetërore miratoi kandidaturën e Dimitri Medvedievit në postin e Kryetarit të qeverisë. Kryeministrin e ri e mbështetën 299 deputetë të Dumës Shtetërore, kundër votuan 144 ligjvënës, abstenime nuk pati.
Duma Shtetërore e Federatës Ruse të martën, më 8 maj, me
Sot, gjatë zhvillimit të mbledhjes plenare të Dumës Shtetërore, në t
Liderët e fraksioneve të Partisë Komuniste dhe Partisë "Rusia e Drejtë" («Справедливая
Presidenti i Federatës Ruse Vladimir Putin, gjatë paraqitjes për miratim në Dumë
Presidenti i Federatës Ruse Vladimir Putin mbërriti në Dumën Shtetërore
Duma Shtetërore po zhvillon sot mbledhjen, në të cilën do të shqyrtohet kandidatura e Dimitri Medvedievit për postin e Kryeministrit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2012
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2012
4
5
6
9
11
12
13
14
18
19
20
23
25
26
27
28
29
31