×
Dimitri Medvediev, 13 janar 2012
Presidenti i Rusisë Dimitri Medvediev shpreson shumë për ndihmën e prokurorive të huaja në luftën kundër krimit të organizuar, trafikut të drogës si dhe kthimit nga jashtë shtetit të pronës që fituar me rrugë kriminale.
Kryeministri Vladimir Putin, si dhe më parë, vazhdon të ruajë pozita kryesuese në mesin e kandidatëve për president të Federatës Ruse.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
17
18
19
21
22
23
24
26
27
28
29
30
31