×
Dimitri Medvediev, Janar 2012
Fakulteti i Gazetarisë i Universitetit Shtetëror të Moskës (MGU) priti sot Presidentin Dimitri
Presidenti rus Dimitri Medvediev pranon se në Rusi ekziston një presion i caktuar mbi mediat, por mohon megjithatë prezencën e censurës së rreptë. “Unë mund të pajtohem plotësisht me mendimit tuaj se mbi mjetet e informimit masiv shpesh herë ushtrohet presion.
Presidenti rus Dimitri Medvediev nuk ka ndërmend të heqë dorë nga beteja politike. &ldquo
Një nga rrugët kryesore të qytetit të lashtë Jerikos, e cila është përmendur disa herë në Bibël, është emëruar për nder të Presidentit rus Dimitri Medvediev.
Presidenti Dimitri Medvediev paraqiti për shqyrtim në Dumën Shtetërore projekt ligjin e
Presidenti i Rusisë Dimitri Medvediev shpreson shumë për ndihmën e prokurorive të huaja në luftën kundër krimit të organizuar, trafikut të drogës si dhe kthimit nga jashtë shtetit të pronës që fituar me rrugë kriminale.
Kryeministri Vladimir Putin, si dhe më parë, vazhdon të ruajë pozita kryesuese në mesin e kandidatëve për president të Federatës Ruse.
Qytetarë të Rusisë! Të dashur miq!Pas disa çastesh do të bien Or
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
17
18
19
21
22
23
24
26
27
28
29
30
31