×
Dimitri Medvediev, Qershor 2011
Në vitet e afërta në Rusi duhet të krijohet një model principialisht i ri i rritjes ekonomike, i bazuar në stimulimin aktiv të iniciativës (ndërmarrjeve) private, aplikimin në masë të inovacioneve, strukturën cilësore industriale dhe financiare.
Presidenti i Federatës Ruse Dimitri Medvediev do të paraqesë sot mesazhin e buxhetit të vitit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2011
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
23
24
25
26
27
28
30