×
Sergei Lavrov, 15 maj 2013
Rusia shpreson që në një të ardhme të parashikueshme të përgatitet për nënshkrimin e marrëveshjes së re bazë me Bashkimin Europian.
Rusia ka besim në mbështetjen e përfaqësuesve të opozitës
Marrëveshja për bashkëpunim në fushën e reagimit ndaj ndotjes së detit nga nafta në Arktik u nënshkrua gjatë takimit të tetë ministror të Këshillit të Arktikut të mërkurën në Suedi.
Këshilli i Arktikut, i cili përbëhet nga tetë shtete - Rusia, SHBA-ja, Kanadaja, Norvegjia, Danimarka, Islanda, Finlanda dhe Suedia - po kthehet gradualisht në një organizatë ndërshtetërore, deklaroi Ministri i Jashtëm rus, Sergei Lavrov.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
1
4
5
6
9
11
12
13
14
16
18
19
20
24
25
26
27
28