×
Sergei Lavrov, 22 shkurt 2013
Kreu i Ministrisë së Punëve të Jashtme të Rusisë, Sergei Lavrov, dhe
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
14
15
16
17
18
21
23
24
28