×
Sergei Lavrov, Shkurt 2013
Administrata e dytë e Presidentit Barack Obama do të përpiqet të luajë një rol konstruktiv në zgjidhjen e problemeve ndërkombëtare. Një përshtypje e tillë iu krijua Ministrit të Jashtëm rus Sergei Lavrov pas bisedimeve të zhvilluara me Sekretarin e ri amerikan të Shtetit, John Kerry.
Ministri i Jashtëm rus Sergei Lavrov pas bisedimeve me Sekretarin amerikan të Shtetit John Kerry m
Në radhët e opozitës siriane dominojnë ekstremistët, sugjeroi Ministri i Jashtëm i Rusisë Sergei Lavrov.
Rezoluta e Këshillit të Sigurimit të OKB-së duhet të theksojë procesin e negociatave si të vetmen alternativë për zgjidhjen e çështjes që ka të bëjë me testet bërthamore.
Sekretari amerikan i Shtetit, John Kerry, shpreson në përmirësimin e marrëdhë
Kreu i Ministrisë së Punëve të Jashtme të Rusisë, Sergei Lavrov, dhe
“Konflikti 2-vjeçar tregoi qartë se erdhi tashmë koha për t'i dh
Zgjidhja e konfliktit në Siri ka lëvizur tashmë nga pika e vdekur, vendosja e dialogut po bëhet çështje prioritare, deklaroi Ministri i Jashtëm rus Sergei Lavrov. Më 25 shkurt në Moskë ai do të zhvillojë bisedime me homologun e tij sirian, Valid al-Muallem.
Përfaqësuesja e Lartë e BE-së për Politikë të Jashtme
Rusia nuk vëren në Europën Veriore mosmarrëveshje dhe çështje të pazgjidhshme që mund të kërkojnë zgjidhje ushtarake. Për këtë Sergei Lavrov deklaroi në takimin ministror me dyer të mbyllura të "Dimensionit Verior".
Rusia është e interesuar në zhvillimin e marrëdhënieve me shtetet afrikane, deklaroi Kreu i Ministrisë së Punëve të Jashtme të Rusisë Sergei Lavrov gjatë një vizite të shkurtër në Afrikën e Jugut dhe Mozambik.
Sergei Lavrov do të udhëtojë drejt Algjerisë, nga ku do të nisë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
14
15
16
17
18
21
23
24
28