×
Sergei Lavrov, 23 janar 2013
Në një konferencë të madhe për shtyp në Moskë Ministri i Jashtëm rus Sergei Lavrov përmblodhi rezultatet e vitit të kaluar dhe përcaktoi drejtimet e punës së dikasterit diplomatik rus gjatë vitit 2013.
Rusia është e gatshme për bisedime me udhëheqësit e rinj t
Rusia po mbyll stacionin e vet radar në Gabala, tha në një konferencë për shtyp mbajtur sot në MPJ e Rusisë në Moskë Ministri i Jashtëm Sergei Lavrov.
BE-ja po demonstron një pozitë jokonstruktive në lidhje me rastin (çështjen) e transplantologjisë ilegale në Kosovë, tha Ministri i Jashtëm rus Sergei Lavrov.
Ministri i Jashtëm rus Sergei Lavrov paralajmëroi kundër përpjekjeve për të sulmuar Iranin.
Çështja rreth "Koleksionit të Schneerson-it" nuk ka të bëjë fare me drejtësinë, mendon Ministri i Jashtëm rus Sergei Lavrov.
Të gjitha çështjet teknike dhe ligjore për kalimin në një regjim pa
Në konferencën vjetore për shtyp mbi rezultatet e punës së diplomacis
Ministri i Jashtëm rus Sergei Lavrov në një konferencë për shtyp kushtuar
Integrimi në hapësirën e Bashkësisë së Shteteve të Pavarura
Rusia do të vazhdojë partneritetin me Korenë e Veriut dhe Korenë e Jugut Rusia ë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
24
25
26
27
28
29