×
Sergei Lavrov, Mars 2012
Vladimir Putin dhe Barack Obama do të takohen pas inaugurimit të Presidentit të Rusisë. Për këtë deklaroi Ministri i Jashtëm rus Sergei Lavrov në një intervistë dhënë një prej radiostacioneve ruse.
Rusia insiston që Këshili i Sigurimit i OKB-së të miratojë rezolutën
Pushteti në Siri reagoi pozitivisht ndaj propozimeve të Përfaqësuesit të posaçëm të OKB-së dhe Lidhjes së Shteteve Arabe (LSHA), Kofi Annan, mbi zgjidhjen e krizës në vend.
Rusia është e interesuar që NATO të ketë sukses në Afganistan, sa i përket luftës kundër narkotrafikut dhe terrorizmit.
Rusia është gati të bëjë marrëveshje për rezolutë
Rusia po aktivizon përpjekjet për të gjetur një rrugëzgjidhje paqësore të krizës në Siri.
Takimi i ministrave të jashtëm të Rusisë dhe vendeve të Këshillit të Bashkëpunimit të shteteve arabe të Gjirit Persik, dedikuar situatës në Siri, do të mbahet më 7 mars në kryeqytetin e Arabisë Saudite.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2012
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2012
2
3
4
5
7
8
9
10
11
12
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31