×
Sergei Lavrov, 18 janar 2012
Rusia vazhdon t’i përmbahet parimeve themelore të politikës së saj t
Moska shpreson se populli i Gjeorgjisë nuk do të bjerë nën ndikimin e p
Rusia synon të shfrytëzojë maksimalisht mundësitë e Rajonit të Azi-Paqë
Zhvillimi i marrëdhënieve midis Rusisë dhe Kinës do të vazhdojë
Rusia del për anulimin e plotë të regjimit të vizave me SHBA dhe shpreson
SHBA “nuk përjashtojnë mundësinë e asaj, që mbrojtja antiraket (MAR), e
Rusia nuk do të lejojë që Këshilli i Sigurimit i OKB-së të
Moska mbështet pezullimin e punës së Gjykatës Penale Ndërkombëtare për ish-Jugosllavinë, meqenëse ajo e ezauroi tashmë funksionin e vet, deklaroi Kreu i MPJ të Rusisë Sergei Lavrov.
Mosmarrëveshje themelore në lidhje me çështjen e qirasë për stacionin e radiolokacionit rus (radarit) Gabala midis Rusisë dhe Azerbajxhanit nuk ka, deklaroi në konferencën për shtyp në Moskë Ministri i Jashtëm rus Sergei Lavrov.
Rusia mund të heqë dorë nga një pjesë e detyrimeve të veta sipas
Rusia është e interesuar për zhvillimin e bashkëpunimit me Japoninë në
Politika e jashtme ruse pas zgjedhjeve presidenciale të 4 marsit nuk do të pësojë
Sanksionet e njëanshme të Perëndimit kundër Iranit janë të llogaritura
Në konferencën për shtyp në Moskë kushtuar përfundimeve të
Ministri i Jashtëm rus Sergei Lavrov gjatë konferencën për shtyp në
Bota ka hyrë tashmë në fazën e transformimit, po vazhdon gjithashtu grumbullimi i dukurive
Ministri i Jashtëm rus Sergei Lavrov po mban një konferencë për shtyp më 18 janar kushtuar përfundimeve të veprimtarisë së diplomacisë ruse në vitin 2011 për gazetarët rusë dhe të huaj.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
24
25
26
27
28
29
30
31