×
shëndetësia, Maj 2012
Shërbimi Sanitar i Rusisë këshillon tifozët, të cilët kanë ndërmend të shkojnë në Poloni dhe në Ukrainë për të parë ndeshjet e Kampionatit Evropian të Futbollit, të vaksinohen kundër fruthit.
Shkencëtarët amerikanë zbuluan se numri i të porsalindurve, që vuajnë nga sindroma e abstinencës narkotike, për periudhën nga viti 1999 deri në vitin 2009 në SHBA është trefishuar.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2012
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2012
2
3
4
5
6
7
8
9
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31