×
Ekuadori, Tetor 2013

Presidenti i Ekuadorit, Rafael Correa Delgado, pranoi se ai dëshiron të jetë si lideri rus, Vladimir Putin. 

Rusia dhe Ekuadori do të vazhdojnë të bashkëpunojnë në luftën kundër financimit të terrorizmit, legalizimit të të ardhurave të fituara me rrugë kriminale dhe krimit kibernetik, deklaroi Presidenti i Rusisë Vladimir Putin pas bisedimeve me Presidentin e Ekuadorit, Rafael Correa Delgado, në Kremlin.

Presidenti i Republikës së Ekuadorit, Rafael Correa Delgado, mbërriti në Moskë të hënën me një vizitë zyrtare.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
30
31