×
Ekuadori, Qershor 2013
Ish-punonjësi i shërbimeve amerikane të zbulimit Edward Snowden nuk e braktis shpresën e marrjes së azilit politik në Ekuador.
Qeveria e Ekuadorit nuk e ka shqyrtuar ende kërkesën e ish-oficerit të zbulimit amerikan
Autoritetet ekuadoriane i dorëzuan shtetasit amerikan Edward Snowden dokumentin që i jep atij të drejtën e hyrjes në këtë vend amerikano-jugor, njoftoi telekompania Univision, e cila është e bazuar në Shtetet e Bashkuara dhe transmeton në gjjuhën spanjolle.
Ish-bashkëpunëtori i CIA-s, Edward Snowden, po udhëton në mënyrë
Ministri i Punëve të Jashtme të Ekuadorit Ricardo Patiño konfirmoi se po shqyrtohet kërkesa e Edward Snowden për azil politik.
Themeluesi i site "WikiLeaks" Julian Assange deklaroi se ai ka ndërmend të qëndrojë në Ambasadën e Ekuadorit në Londër, edhe në qoftë se atij do t’i hiqen aktakuzat për krimet e karakterit seksual.
Sot ministrat e jashtëm të Britanisë dhe Ekuadorit zhvilluan një takim në lidhje
Qeveria britanike ka marrë një propozim nga zyrtarë të lartë të Ekuadorit për të diskutuar fatin e themeluesit të "WikiLeaks" Julian Assange nëpërmjet negociatave.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
18
20
21
22
23
25
26
29
30