×
Belgjika, 7 maj 2013
Në vendin e daljes nga shinat dhe rrëzimit të trenit me akrilonitrilit pranë rajonit Ghent është gjetur një vatër e re e ndotjes kimike. Siç njoftoi sot kanali televiziv RTBF, autoritetet filluan evakuimin e ri të banorëve të zonës përreth.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
1
2
3
4
5
8
9
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
29
30
31