×
Belgjika, 2011
Evropa Perëndimore u spërkat sërish me gjak. Në qytetin belg Liezh (Liege)
Sipas njoftimeve të fundit, u vranë 4 persona dhe janë plagosur më shumë se
Sipas informacionit që i dha Radiostacionit “Zëri i Rusisë” prej vendit të
Dy persona u vranë dhe 47 të tjerë u plagosën si rezultat i një akti terrorist në qytetin belg Liezh (Liege), njoftoi të martën përfaqësuesi i Këshillit Publik të Liezhit.
180-vjetorin e themelimit të shtetësisë së vet Belgjika po e kremton sot në një krizë jashtëzakonisht të thellë politike, të shkaktuar nga mosmarrëveshjet e mprehta ekzistuese midis komuniteteve gjuhësore të vendit.
Autoritetet e Belgjikës urdhëruan të rreptësohet kontrolli doganor në aeroportet e Brukselit dhe Sharlerua me qëllim kontrollin mbi valën e emigrantëve nga Italia.
Opinioni publik belg ka mbetur i shokuar prej njoftimeve të reja që u dukën mbi abuzimet seksuale me të miturit nga ana e  shërbyesve të Kishës Katolike, për të cilat akuzohen kësaj here murgeshat.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31