×
Polonia, Qershor 2013
Në kryeqytetin polak përpara godinës së Konsullatës ruse u gjet nj
Në kryeqytetin e Polonisë, Varshavë, po zhvillohet Kongresi V i Grave - nën sloganin "Partneritet. Solidaritet. Shumëllojshmëri". Në këtë kongres marrin pjesë dhjetëra e mijëra gra dhe partnerët e tyre nga 32 vende.
Një burrë u vetësakrifikua (kreu akt vetëdjegie) përballë zyrë
Në Poloni u arrestuan 21 persona për zotërim dhe shpërndarje të
Ministria e Mbrojtjes e Polonisë ka shpallur një tender për furnizimin e sistemeve antiraket dhe atyre kundërajrore me rreze të mesme veprimi.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
3
4
5
7
8
9
10
13
15
16
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
29
30