×
Polonia, Janar 2013
Ish-anëtarët e Komisionit polak të hetimit të rrethanave të katastrofës
Drejt qytetit polak të Krakovit kanë fluturuar më shumë se 120 delegatë të
Më 27 janar në Poloni në muzeun "Auschwitz-Birkenau" në qytetin e Auschwitz do të hapet sërish ekspozita ruse. Data nuk është zgjedhur rastësisht: në këtë ditë në vitin 1945 kampi i vdekjes u çlirua nga trupat sovjetike.
Kreu i Qeverisë polake, Donald Tusk, u shtrua në spital me një sëmundje infektive
Të enjten në mbledhjen e aksionerëve të bursës së letrave me
Një kriminel vodhi natën e Vitit të Ri në kopshtin zoologjik në qytetin polak të Chorzow dy pitonë mbretërorë. Kjo u njoftua sot nga përfaqësuesit e policisë lokale dhe punonjësit e kopshtit zoologjik.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
18
19
20
21
22
23
26
27
29
30