×
Polonia, 8 qershor 2012
Kryeministri i Polonisë Donald Tusk shprehu bindjen se marshimi i tifozëve rusë të futbollit
Me ndeshjen me skuadrën e Çekisë, të premten në Vroclav, Rusia fillon debutimin e saj në Kampionatin Europian të Futbollit. Herën e fundit dhe të vetme në finalet europiane rivalët janë takuar në EURO-96 në Angli.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2012
1
2
3
5
6
9
10
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30