×
Polonia, 29 mars 2012
14 vende të Evropës, sipas të dhënave të Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Evropës (PACE), janë përfshirë në krijimin e burgjeve sekrete të Shteteve të Bashkuara. Por vetëm në një nga ato vendosën ta sjellin çështjen deri në gjykatë.
8 persona u vranë dhe 10 të tjerë u plagosën gjatë pë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2012
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2012
1
2
3
5
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
30
31