×
Polonia, Mars 2011
Presidenti i Polonisë Bronislaw Komorowski më 11 prill me ftesë të Dimitri Medvedievit do të vizitojë Rusinë, njoftoi shërbimi i shtypit i Kremlinit. Takimi i tyre do të zhvillohet në Smolensk.
Planet e SHBA-s për dislokimin në Poloni të elementeve të sistemit të Mbrojtjes
Planet e SHBA-s për dislokimin në Poloni të elementeve të sistemit të Mbrojtjes
Zhvillimi i sistemit amerikan të Mbrojtjes Antiraket (MAR) në Poloni bie ndesh me aktin bazë, të nëshkruar midis Rusisë dhe NATO-s në vitin 1997.
Arkivi rus i historisë më të re dhe Instituti polak i kujtesës kombë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31