×
Polonia, 19 janar 2011
Ekspertët, të cilët janë fort mirë të informuar mbi ecurinë
Kryeministri i Polonisë Donald Tusk i quan versionet e paraqitura nga ana e opozitës mbi vrasjen e paramenduar apo aktin terrorist në lidhje me katastrofën e aeroplanit Tu-154 të Presidentit polak nën Smolensk krejtësisht të pabaza.
Versionet e opozitës polake mbi aktin e planifikuar terrorist apo atentatin, si rezultat i të cilit gjetën vdekjen në katastrofën ajrore nën Smolensk Presidenti i Polonisë Lech Kaczynski dhe 95 persona të tjerë, janë krejtësisht të pabaza.
Presidenti i Polonisë Bronislaw Komorowski mendon, se raporti i Komisionit Ndërshtetëror të Aviacionit  (KNA) për aviakatastrofën nën Smolensk, ka për çfarë të kritikohet, por nga ai duhet të nxirren përfundime.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
13
15
16
17
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31