×
Polonia, 14 janar 2011
Gabimet e pilotit janë shkaku kryesor i rrëzimit të avionit polak Tu-154 nën Smolensk, deklaroi në intervistën e vet dhënë për kanalin televiziv Russia Today eksperti ushtarak, ish pilot i Forcave Ushtarako Ajrore të Polonisë Michal Fizcer.
Disa keqkuptime dhe reagimi tepër emocional, gjaknxehtë i një sërë politikanë
Sipas mendimit të ish Presidentit të Polonisë Lech Valensa, duket në mënyrë
Bronisllaw Komorowski u pajtua me konkluzionet e dorëzuara qeverisë së Republikës nga Komisioni Ndërshtetëror i Aviacionit (KNA) në lidhje me shkaqet e katastrofës që ndodhi me avionin Tu-154 nën Smolensk më 10 prill të vitit 2010.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
13
15
16
17
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31