×
Polonia, 12 janar 2011
Komiteti Ndërshtetëror i Aviacionit paraqiti konkluzionet përfundimtare të punës së Komisionit teknik për hetimin e shkaqeve të katastrofës së aeroplanit Tu-154 nën Smolensk më 10 prill të vitit 2010.
Kryeministri i Polonisë Donald Tusk ndërpreu pushimet e veta dhe urgjentisht do të kthehet në Varshavë pas shpalljes në Moskë të raportit të Komisionit Ndërkombëtar të Aviacionit në lidhje me katastrofën nën Smolensk, njoftojnë mjetet e informimit masiv.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
13
15
16
17
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31