×
Polonia, 10 janar 2011
Në Poloni kujtojnë viktimat e katastrofës ajrore që ndodhi nën Smolensk më 10 prill të vitit të kaluar. Viktima të kësaj tragjedie u bënë 96 veta, ndër të tjera dhe Presidenti i Republikës Lech Kaczynski.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
13
15
16
17
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31