×
Soçi-2014, 22 shkurt 2014

Biatlonistët rusë fituan në stafetë dhe i sollën Rusisë medaljen 11-të të artë të Lojrave Olimpike në Soçi.

Vrapueset ruse me patina fituan medaljen e bronztë në garën ekipore në Lojrat Olimpike Dimërore në Soçi duke i sjellë kështu medaljen e 28-të Rusisë.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2014
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2014
1
2
3
5
9
16
23
24
25
26
28