×
Soçi-2014, 14 shkurt 2014

Elena Nikitina i ka sjellë Rusisë medaljen e parë në historinë e Lojrave Olimpike në skeleton për femra, duke fituar medaljen e bronzit në Soçi.

Ekipi rus (femra) i disiplinës sportive të Kerlingut (Curling), vajzat e të cilit janë konsideruar nga përdoruesit e Internetit si skuadra më e bukur olimpike, mundën ekipin përfaqësues të Zvicrës në turneun rrethor të Lojrave Olimpike 2014 në Soçi.

Skeletonisti rus Aleksandër Tretiakov (Alexander Tretyakov) zë vendin e parë në fazën e ndërmjetme pas rrëshqitjes së parë në garat e skeletonit në Lojrat Olimpike në Soçi.

Patinatorët rusë, kampionë të Lojrave Olimpike Dimërore në Soçi, Tatiana Vollosozhar dhe Maksim Tranjkov (Tatiana Volosozhar dhe Maxim Trankov), duan të vazhdojnë karrierën e tyre sportive dhe të hapin një shkollë të patinazhit artistik mbi akull.

Në Lojrat Olimpike Dimërore në Soçi të premten, më 14 shkurt, do të zhvillohen garat sportive për 6 komplete të medaljeve Olimpike.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2014
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2014
1
2
3
5
9
16
23
24
25
26
28