×
Gadishulli Ballkanik, 23 shtator 2013

Të henën dhe të martën do të mbajnë një grevë mbarëkombëtare bashkëpunëtorët e organeve të autoriteteve lokale në Greqi.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2013
1
2
4
5
6
7
8
9
11
13
14
15
19
20
21
22
25
27
28
29
30