×
Gadishulli Ballkanik, Qershor 2013

Krerët e shteteve anëtare të BE-së ranë dakord në një takim në Bruksel, për të filluar negociatat për pranimin e Serbisë në BE në janar të vitit 2014.

Marrëdhëniet midis Serbisë dhe Rusisë aktualisht janë duke u zhvilluar m&euml

"Gazprom" dhe Republika Srpska në përbërje të Bosnjë dhe Hercegovinës nënshkruan hartën rrugore për realizimin e projektit "South Stream" ("Rryma Jugore"), thuhet në njoftimin e kompanisë ruse të gazit.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
29
30