×
Skolkovo, Gusht 2011
Qendra Kozmike Ndërkombëtare do të krijohet në qytezën shkencore ruse t
Qendra e inovacioneve “Skolkovo” pranoi solemnisht në radhët e veta pjesëmarrë
Më tepër se 200 kërkesa për pjesëmarrje në cluster
Aty nga fundi i vitit rreth 25-30 kompani do të marrin statusin e pjesëmarrësve
Salloni Ndërkombëtar i Aviacionit “MAKS-2011” mund ti sjellë Qendrës ruse të inovacioneve “Skolkovo” kontrata dhe marrëveshje të reja.
Në Qendrën e inovacioneve “Skolkovo”, e cila ndodhet në periferitë e Moskës, po zhvillohet mjaft aktivisht cluster i teknologjive biomjekësore.
Rusia ka nevojë për rritjen e pjesës së IT-produkteve në eksporte. P
Ministria e Situatave të Jashtëzakonshme e Rusisë (MSJ) dhe Fondi “Skolkovo” do t
Qendra ruse e inovacioneve “Skolkovo” (në periferitë e Moskës) dhe Ministria e Situatave
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2011
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2011
3
6
7
9
10
11
12
13
14
16
18
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30
31