×
Skolkovo, Mars 2011
Në bazën e Qendrës inovative “Skolkovo” mund të krijohet një Qendër unike për ruajtjen e bimëve dhe mikroorganizmave unikale. Me një iniciativë të tillë doli Dhoma Shoqërore e Federatës Ruse.
Lideri botëror i tregut të programeve “Microsoft” në 10 vjetët e afërt synon të mbështesë financiarisht rreth qindra kompani fillestare në kuadrin e marrëveshjes për bashkëpunim me fondin “Skolkovo”. Financimi do të realizohet me grante.
Në Francë po shfaqet një interesim i madh ndaj projektit “Skolkovo”, njoftoi ZV/kryetari i qeverisë së Rusisë Aleksandër Zhukov.
Në përbërje të këshillit konsultativ të fondit “Skolkovo” hyri edhe një laureat i Çmimit Nobel. Ai është Jean-Marie Lehn, njoftoi Presidenti i fondit Viktor Vekselberg.
 Në Paris do të bëhet prezantimi i qendrës inovatore ruse “Skolkovo
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
1
2
3
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31