×
Forumi Politik Botëror
Dimitri Medvediev mendon, se nuk ekzistojnë alternativa të modernizimit të sistemit ekonomik dhe politik të Rusisë. Presidenti deklaroi për këtë në Jarosllavl në takimin me pjesëmarrësit e Forumin Botëror Politik.
  Dimitri Medvediev mendon, se nuk ekzistojnë alternativa të modernizimit të sistemit ekonomik dhe politik të Rusisë. Presidenti deklaroi për këtë në Jarosllavl në takimin me pjesëmarrësit e Forumin Botëror Politik.
  Modernizimi i Rusisë dhe stantartet demokratikë u bënë tema kryesore të diskutimeve të ditës së parë të punës së Forumit Botëror politik në Jarosllavl.
Dimitri Medvediev do të zhvillojë sot një seri takimesh në kuadrin e Forumit Botëror Politik në Jarosllavl. Një nga temat kryesore është lufta kundër terrorizmit.
Presidenti i Rusisë Dimitri Medvediev fundin e javës së punës do ta kalojë në qytetin e lashtë rus Jarosllavl mbi Lumin e Vollgës,i cili këtë vit kremton 1000 vjetorin e vet.
Në qytetin e lashtë rus mbi Lumin e Vollgës Jarosllavl do të hapet sot Forumi Botëror Politik "Shteti bashkëkohor: zhvillimi i demokracisë dhe kriteret efektivë".
Forumi Botëror Politik fillon sot punën e vet në qytetin e lashtë rus
  "Shteti bashkëkohor: standartet e demokracisë dhe kriteret efektivivë"- nën një devizë të tillë do të fillojë në Jarosllavl Forumi i Politikës Botërore (9-10 shtator).
  Tema e gjendjes dhe rrugëve të zhvillimit të së drejtës nd
  Themi inovacione, ndërkohë që kemi parasysh fitimin - një parimi të tillë i përmbahen shumë investitorë rusë. Vetëm se shpesh herë e dëshirueshmja është tejet larg realitetit objektiv. Po përse ndodh kështu?
  Problemet e ndërtimit të shtetit efikas do të bëhen prioritare gjatë
  Rusia propozon përpunimin e modelit të ri të globalizimit, në të cilin të krijohen mundësitë e zhvillimit efektiv në botën bashkëkohore jo vetëm për fuqitë e mëdha, por edhe për shtetet e vogla.
  Qyteti i moçëm mijëvjeçar rus Jarosllavël po përgatitet të bëhet qendër e politikës botërore. Më 9-10 shtator atje do të zhvillohet Forumi Politik Botëror.
  Në shtator në qytetin e moçëm rus Jarosllavël do të fillojë punën e vet Forumi politik botëror "Shteti modern. Standartet e demokracisë dhe kriteret e efikasitetit".
  Qyteti i moçëm rus Jarosllavël, i cili kremton këtë vit 1000-vjetorin e vet, po përgatitet sërish të bëhet vend takimi i elitës politike botërore.
  "Shteti modern: standartet e demokracisë dhe kriteret e efikasitetit" - kështu quhet Forumi Politik Botëror-2010 që do të zhvillohet në qytetin e moçëm rus Jarosllavël nën patronazhin e Presidentit të Rusisë Dimitri Medvediev.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2018
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31