×
Kuzhina politike, 11 mars 2011
E veja e Dukës së Kurlandit (Herzogtum Coerland), e bija e Carit Ivani V dhe mbesa
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
1
2
3
5
6
7
8
9
10
12
13
14
15
17
19
20
21
22
24
26
27
28
29
31