×
Kuzhina politike, Mars 2011
Perandori rus Nikollai I vlerësohet në mënyra diverse nga historianët. Disa vërejnë në figurën e tij reaksionarin, të tjerë - fisnikun mbretëror.
Më 5 shkurt të vitit 1880 Perandori i gjithë Rusisë Aleksandri II kishte ndërmend të drekonte në sallën e ngrënies të Pallatit të Dimrit.
Një nga personalitetet më enigmatike prej gjithë atyre që janë ulur në 
E veja e Dukës së Kurlandit (Herzogtum Coerland), e bija e Carit Ivani V dhe mbesa
Në shkurt të vitit 2011 Shtetet e Bashkuara kremtuan 100 vjetorin e ditës së lindjes të Presidentit të 40-të Ronald Wilson Reagan.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
1
2
3
5
6
7
8
9
10
12
13
14
15
17
19
20
21
22
24
26
27
28
29
31