×
fatkeqësi natyrore, 9 janar 2013
Stuhia që goditi Libanin, Jordaninë, Turqinë, Izraelin dhe territoret palestineze, mori jetën e të paktën 17 personave.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
5
6
7
8
11
12
13
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31