×
fatkeqësi natyrore, 27 nëntor 2012
Rreshje dëbore, të shoqëruara nga erëra të forta, vërshuan në veri të Japonisë. Paralajmërimi për përballimin me një stuhi është shpallur në të gjithë Hokkaidon si dhe në veri të ishullit Honshu.
Në Britaninë e Madhe nuk po pushojnë shirat me rrebesh. Si pasojë e pë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
29
30