×
fatkeqësi natyrore, 7 nëntor 2012
Stuhia e borës që po drejtohet për në New York dhe New Jersey, të cilët ende nuk e kanë marrë veten pas uraganit "Sandy", filloi të zbehet. Për këtë njofton Qendra Kombëtare e Moti e SHBA-ve.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
29
30