×
fatkeqësi natyrore, Nëntor 2012
Motin e keq në Primorie e solli cikloni i fuqishëm që erdhi nga verilindja e
Rreshje dëbore, të shoqëruara nga erëra të forta, vërshuan në veri të Japonisë. Paralajmërimi për përballimin me një stuhi është shpallur në të gjithë Hokkaidon si dhe në veri të ishullit Honshu.
Në Britaninë e Madhe nuk po pushojnë shirat me rrebesh. Si pasojë e pë
Sipas të dhënave të OKB-së, 1.5 milionë njerëz në Haiti
Në rajonin italian të Toscana-s vazhdojnë përmbytjet dhe rrëshqitjet e tokës, të shkaktuara nga shirat e dendur që bien këtu nga e shtuna. Viktima të motit të keq u bënë katër persona.
Stuhia e borës që po drejtohet për në New York dhe New Jersey, të cilët ende nuk e kanë marrë veten pas uraganit "Sandy", filloi të zbehet. Për këtë njofton Qendra Kombëtare e Moti e SHBA-ve.
Një uragan i ri mund të vërshojë të mërkurën
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
29
30