×
fatkeqësi natyrore, Mars 2012
Në më shumë se 50 qytete braziliane është shpallur gjendje e jashtëzakonshme
Fatkeqësitë natyrore në vitin 2011 i kanë shkaktuar dëme të papara
Sipas të dhënave të fundit, si rezultat i rrëshqitjes së një
Si rezultat i tornados që përfshiu gjashtë shtete amerikane në Jug dhe në Midwest gjetën vdekjen 11 persona. Gjithsej për 24 orë janë fiksuar 17 vatra të lindjes së tornados. Në shtetet Kansas dhe Missouri është shpallur gjendje e jashtëzakonshme.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2012
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2012
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
28
29
30
31